zondag 17 juli 2011

Redactioneel

Door Sophia Robbertsen

Beste lezers,


Zo, even lekker buiten in het zonnetje zitten en een redactioneel stukje schrijven. Heerlijk genieten. Jennie speelt lekker buiten met een vriendinnetje, Jan slaapt en manlief kijkt formule 1 en tour de france. En ik zit dus gezellig in de tuin.

Ook in deze starter zul je een herinnering aantreffen in verband met de starter 2012. Wil je de starter op papier blijven ontvangen stuur dan een berichtje naar Folkert Sterkenburgh.

De starter staat weer vol met allerlei verhalen over heel veel wedstrijden. De jeugd is druk bezig geweest met heel veel goede resultaten. Zij kunnen zich nu langzamerhand opmaken voor een welverdiende zomervakantie.

Ook is het druk geweest met wegwedstrijden. De Jan Driegenloop was weer een groot succes. Mijn complimenten voor de organisatoren! Ook veel deelnemers. Waaronder mezelf dit keer. Voor de eerste keer weer een wedstrijdje na 4 jaar. Ik heb erg lekker gelopen en weer het gevoel terug gekregen dat ik het nog kan. Nu geeft  dat weer een drive om verder te gaan. Het was een gezellige dag.

De wallenloop is binnenkort aan de beurt. Verderop lees je er meer over. Een terugblik op de Jan Driegenloop. En natuurlijk de vaste rubrieken komen weer aan bod.

Een aantal van onze leden zijn druk in training voor de Mont Ventoux. Heel veel succes met de voorbereidingen en wij hopen dat jullie veel geld op zullen halen voor de kankerbestrijding. Zie verderop hoe je ze kunt sponsoren.

Als allerlaatste wenst de redactie iedereen een hele goede zomer en voor wie op vakantie gaat een goede vakantie.

Wij wensen jullie veel leesplezier!


Kopij inleveren voor 4 september

Geen opmerkingen:

Een reactie posten