zondag 17 juli 2011

Grote Club Actie

Net als eerdere jaren zal Start’78 weer deelnemen aan de Grote Club Actie. Deze actie gaat van start ingaande zaterdag 10 september. Het bestuur van Start’78 verzoekt alle leden om daar een steentje aan bij te dragen.

Voor de jeugd gaat dat via een intekenlijst met verkoop via een eenmalige machtiging (zie het volgende stukje). Volwassen leden vragen wij om tenminste één lot van de Grote Club Actie te verkopen. Dat lot tref je aan bij de Starter van oktober. Mocht je daar geen behoefte aan hebben verzoeken wij dit even te laten weten aan ondergetekende. De overige leden verzoeken wij het lot te verkopen en de inkomsten over te maken op bankrekeningnummer 36.12.62.310 ten name van Start’78. Je kunt het geld ook deponeren in de brievenbus in de kantine.

Nieuw dit jaar is de Online lotenverkoop via een digitale clubpagina op de site van de Grote Clubactie, waarbij clubleden per e-mail familie, vrienden en kennissen uitnodigen om via de clubpagina loten te kopen. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. De koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift. We hopen dit jaar op een goede opbrengst voor onze vereniging.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.
Namens het bestuur van Start’78
Niek Wijnen (n.wijnen@hetnet.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten