zondag 17 juli 2011

Grote Club Actie - De jeugd op stap voor Start’78


Vanaf zaterdag 10 september is het weer zover. Dan start de lotenverkoop voor de grote clubactie. De grote clubactie is een loterij waarbij leden van verenigingen zelf op pad gaan om loten voor € 3,00 per stuk te verkopen. Deze loten verkopen zij aan sponsors van hun vereniging die op hun beurt kans maken op prachtige prijzen. Per lot blijft er € 2,40 voor de vereniging over. Dat is dus 80% winst voor onze vereniging! Stel dat 50 leden 10 loten verkopen dan levert dat de vereniging 500 x € 2,40 = € 1.200 op.

Het geld kan door Start’78 ondermeer wordt gebruikt voor de aanschaf van atletiekmateriaal zoals speren en kogels, maar kan ook worden gebruikt voor verdere verbetering van de faciliteiten voor de atleten, voor uitbreiding en verbetering van ons trainersteam en de organisatie van nog meer activiteiten voor onze jeugd. Kortom, hoe meer loten we als vereniging kunnen verkopen hoe beter we onze sport kunnen uitoefenen.

Begin september zullen alle jeugdleden via de trainer een intekenlijst krijgen waarop de namen en adressen van lotenkopers kunnen worden genoteerd. Net zoals vorig jaar worden de loten ook nu verkocht met een eenmalige machtiging, de jeugdleden hoeven daarom maar één keer langs de deur en hoeven geen geld aan te nemen. Deze lijsten dienen vóór 8 oktober weer te worden ingeleverd bij de trainer. Vervolgens gaan wij de lotenbestelling verwerken. De trekking van de loterij is op 24 november.

Kinderen tot en met 13 jaar die meedoen aan de verkoopwedstrijd van de Grote Club Actie maken kans op mooie prijzen. Hoe meer loten ze verkopen, hoe mooier de prijzen. De Grote Clubactie heeft duizenden prijzen beschikbaar. Sowieso ontvangt elke deelnemer een prijs zodra hij of zij zich registreert. De Grote Clubactie doet een trekking om lotenverkopers te belonen.

We hopen dit jaar op een goede opbrengst voor onze vereniging.
Namens het bestuur van Start’78
Niek Wijnen (n.wijnen@hetnet.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten