dinsdag 24 mei 2011

Van de redactie

De redactie van dit clubblad wil iedere keer weer een mooi blad voor zijn leden op de deurmat hebben. Met hulp van bestuur, trainers en andere actief schrijvende leden kunnen we elke keer weer een informatief maar ook vermakelijk blad maken.

In 2010 hebben we veel meer kosten gemaakt dan we aan advertenties hebben ontvangen. Het streven is natuurlijk dat het clubblad kostendekkend is. Om het blad in 2011 weer kostendekkend te maken, hebben we onderstaande veranderingen doorgevoerd.
-  De lettergrootte is verkleind van de teksten.
-  Het blad zal 8 keer per jaar uitkomen in plaats van 10 keer per jaar. De redactie heeft dit na de ledenvergadering in maart direct doorgevoerd.
-  De agenda die in vorige exemplaren achter in de Starter stond, wordt niet meer weergegeven in de Starter. Op de site van Start ’78 kun je nu altijd deze actuele agenda vinden.

Belangrijk nieuws voor onze lezers!
Verder kijkend naar 2012 willen we ook de kosten goed in verhouding hebben met de opbrengsten. Want een clubblad is nuttig en leuk maar moet niet een grote kostenpost van de vereniging worden. Het clubblad kun je in de gedrukte versie lezen maar ook op onze website: http://www.start78.nl/. En sinds dit jaar ook op het Blog van de vereniging. Wat dat betreft, is er voor ieder wat wils. Tot nu toe krijgt iedereen automatisch het clubblad in de brievenbus. Maar doordat de Starter ook op internet is te lezen waardoor het clubblad bij sommige leden zo ongelezen bij het oud papier verdwijnt, willen wij je graag de keuze gaan geven of je vanaf 2012 het blad gedrukt wilt ontvangen ja of nee. Naast een kostenreductie is het mooi meegenomen dat dit weer wat bomen scheelt wanneer we minder papier verbruiken.

Wil je het clubblad als gedrukte exemplaar blijven ontvangen in 2012. Stuur dan een email voor 1 oktober 2011 naar Folkert Sterkenburgh, email: fsterkenburgh@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten