dinsdag 24 mei 2011

Jan Driegen Halve Marathon

door de Wegwerkers van Start ‘78

Voor de Jan Driegen loop hebben we dit jaar ook een bedrijvenloop toegevoegd.

Werk je bij een bedrijf waarvan één of meerdere teams mee zouden willen doen. Geef je team(s) dan op via de site http://www.jandriegenhalvemarathon.nl/ 

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat er ook dit jaar weer veel deelnemers zijn voor de Jan Driegen Halve Marathon.



Doe mee met uw bedrijf aan de bedrijvenloop in Steenwijk tijdens de Jan Driegen Halve Marathon op 25 juni 2011. Door mee te doen met de bedrijvenloop leren uw medewerkers elkaar op een andere manier kennen en maken kennis met andere bedrijven en verenigingen. Bedrijvenloop is voor uw organisatie een perfecte mix van bedrijfspromotie en personeelbeleid. U kunt uw bedrijf in de regio profileren door b.v. kleding te dragen met een bedrijfslogo. Bovendien is er aandacht van de media.
Afstanden:
Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden:
5 km start om 18.00
10.5 km start om 19.00 uur
21.1 km start om 19.00 uur

De start is vanaf de kantine van Start 78, Middenweg 22, 8332 CZ Steenwijk
Inschrijven kan via de website http://www.start78.nl/ bij ‘halve marathon’
Voor meer informatie mail naar wegwerkers78@live.nl of ga naar de website www.jandriegenhalvemarathon.nl

Teams
Een bedrijfsteam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers. Een team kan bestaan uit dames en heren. De drie beste prestaties worden bij elkaar opgeteld om het klassement te bepalen. Uw bedrijf kan natuurlijk met meerdere teams op de drie afstanden meedoen. De tijden tellen ook mee voor het individuele klassement.

Het inschrijfgeld voor de JD bedrijvenloop bedraagt €150,00 per team, voor een tweede of meerdere teams  €125,00 per team.

Wij bieden u:
Een loopshirt voor elke deelnemer
Mogelijkheid tot het maken van een groepsfoto
Naamsvermelding op de website
Een wisselbeker voor het winnende bedrijf


Geen opmerkingen:

Een reactie posten