dinsdag 24 mei 2011

Oproep N.N.K. Meerkamp

door Tineke Jonkman

Hallo allemaal,
Op zaterdag en zondag 9 en 10 juli is er weer het N.N.K. Meerkamp in Stadskanaal. Deze is voor de C/D, A/B junioren, Senioren en Masters. We overnachten weer in tenten op de baan.

De afgelopen 6 jaren was het steeds een ware Start’78 happening. Dus laat het dit jaar ook weer een gezellig en mooi weekend worden.
De 1e dag werkt iedereen de 1e helft van de meerkamp af en de 2e dag de rest van de nummers. Iedereen regelt zelf zijn of haar tent of met wie hij/zij een tent wil delen. Verder neemt iedereen eten en drinken mee voor de 1e dag tot ongeveer 18.00 uur. Daarna hebben we een barbecue met vlees (vegetariƫrs vooraf opgeven), stokbroden, broodjes, salades sausjes en toetjes, fruit en uiteraard onbeperkt drinken!

De volgende dag beginnen we met een goed en uitgebreid ontbijt, bestaande uit wit/bruin brood, vleeswaren, zoet beleg, melk, drinkyoghurt, chocolademelk, fruit. Verder kan een ieder de gehele dag onbeperkt eten en drinken.

Dit alles kost per atleet € 10,- per persoon, voorwaar een koopje. Uiteraard moet je je wel inschrijven bij Jolanda Hes, en kost die inschrijving ook geld. Voor iedereen die al eens is mee geweest, jullie vonden het altijd geweldig. Dus 1e jaars D-junioren dit mag je NIET MISSEN!

Als jij je opgeeft bij Jolanda, stuur ook mij dan even een email, zodat ik weet hoeveel er mee gaan en hoeveel ik moet inslaan. Ook ouders zijn van harte welkom, voor dezelfde prijs uiteraard. Mocht je vegetariƫr zijn of medicijnen gebruiken, laat mij dit dan even weten. Verder graag ouders die bereid zijn om heen te rijden, en ouders die bereid zijn om de 2e dag weer kinderen te halen. Er worden voor dit weekend geen vervoerskosten geregeld, maar als we het met elkaar doen, kan iedereen mee!
Verder geld voor iedereen “HET IS VOORAL EEN LEUK EN GEZELLIG WEEKEND”, ER ZIJN ALTIJD NUMMERS DIE JE NIET LIGGEN, MAAR HET GAAT HIER OM DE LOL EN DE GEIN.

Voor meer informatie kunnen ouders bij mij terecht.
Of op de baan, op dinsdag en donderdag van 18.00 – 20.45 uur
Tel: 0561 451003 of mobiel: 06 23453739, email: Tineke50@hotmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten