zaterdag 10 december 2011

Redactioneel

Beste Lezers,
Voor u ligt de laatst gedrukte Starter van dit jaar. Volgend jaar maakt de Starter een grote stap doordat de Starter niet meer automatisch bij alle leden wordt bezorgd. Zoals aangegeven in de Starteruitgaves nummer 4 en 5. De lezers die de Starter via de website willen lezen, hoefden niets te doen. De lezers die de Starter gedrukt willen blijven ontvangen, konden dit aangeven bij Folkert Sterkenburgh. Mocht je nu onverhoopt deze mededelingen hebben gemist dan kun je voor 1 januari 2012 een email sturen naar Folkert (email: fsterkenburgh@gmail.com) met de mededeling dat je graag de Starter gedrukt wilt blijven ontvangen. Dan kunnen we dit nog allemaal netjes verwerken voor de eerste Starter uitkomt van het nieuwe jaar uitkomt.

De lezers die de Starter gedrukt blijven ontvangen, zullen deze net als voorheen gewoon in hun brievenbus blijven ontvangen. Om de digitale lezers optimaal op de hoogte te houden van de nieuwe uitgaven van de Starters willen wij gebruik gaan maken van e-mailberichten en social media. Dit staat echter in de kinderschoenen. Zo hebben wij bijvoorbeeld niet van alle leden een e-mailadres. Dus totdat we dat in orde hebben adviseer ik iedereen om regelmatig op de website van Start ’78 te kijken dan mis je niets!

Net als afgelopen jaar zal volgend jaar de Starter weer 7 maal uitkomen. De eerst editie zal rond 18 februari uitkomen. Al zeggen we het zelf, we zijn heel tevreden over de Starters die we afgelopen jaar hebben uitgegeven. En dit komt door al die mooie verslagen, foto’s en uitslagen die we iedere keer weer toegestuurd krijgen. Wij mogen trots zijn met zulke actieve en creatieve leden. Namens de redactie, bedankt voor de inzet en wij hopen dat we in 2012 ook weer vele mooie verslagen en dergelijke mogen ontvangen.

De Starter komt niet bij de lezers terecht wanneer we geen bezorgers zouden hebben. Hierbij willen wij onze verspreiders bedanken voor het bezorgen van de Starters het afgelopen jaar.

En nu kun je lekker deze editie gaan lezen met een glühwein of een warme mok chocolademelk want ook deze Starter bevat weer veel informatie en veel mooie verslagen, zoals een verslag over de Tiedkwietloop, Het estafettestokje en Rode wijn en naaldhakken.

Namen de redactie wensen wij je een hele fijne feestdagen toe en een sportief Nieuwjaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten