zaterdag 10 december 2011

De 3 van de 30-ste


Door: Marchel Tissingh

Al  jaren wordt er voor de volwassen de 30 van de 30-ste gehouden. Dit is een duurloop van 30 kilometer. Voor de mensen die dat teveel vinden is er ook een 10 kilometer loopje. Het is hartstikke leuk om aan het eind van het jaar met z’n allen nog even lekker bezig te zijn, zodat er ruimte komt voor de oliebollen.

Dit jaar gaan we ook voor de pupillen zo iets doen. Wij gaan dat de 3 van de 30-ste noemen. Je begrijpt dat wordt ongeveer 3 kilometer lopen. Ik heb inmiddels vrij gekregen van mijn baas om dit te kunnen doen met jullie.

Hoe het gaat, waar we gaan lopen en hoe laat. Dat is nog niet allemaal zeker. Maar dat we gaan (ten zij het vreselijk slecht weer is) is zeker.  We verzamelen in ieder geval bij het clubhuis van Start ’78 en gaan dan met auto’s ergens naar toe om een stuk te lopen. Je begrijpt dat ik ook de inzet van ouders hierbij nodig heb om jullie op de plaats van bestemming te krijgen (en weer thuis te brengen). Nu weet ik dat ook veel ouders op één of andere manier hardlopen. Doe mee en dat maakt het alleen maar leuker.

Let op de aankondiging op de poster bij het clubhuis en kijk naar www.teamers.nl voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten