zaterdag 10 december 2011

Weinig deelname bosloop


Annie Nijmeijer
Zaterdag 19 november was weer de eerste bosloop van dit winterseizoen, alleen is het jammer dat er zo weinig atleten aan meedoen. Het is een leuke loop maar het zou nog leuker worden als er meer deelname is. Vooral bij de kinderen viel de deelname tegen. De wedstrijd begint om 11.00 uur met de mini’s en de C-pupillen (410m.), vervolgens de B- en A-pupillen (820m.). Voorafgaand aan de wedstrijden is er een warming-up onder leiding van een trainer. Daarna zijn de junioren aan de beurt met 1400m. Er is een leuk parkoers in het bos uitgezet.

Ook andere loopgroepen zouden een keer in de maand hun training op zaterdagmorgen kunnen wijzigen en meedoen aan de bosloop. Dus ook aan de trainers, zeg het tegen je atleten dat er een bosloop is.

Iedere winter wordt er vier keer een bosloop gehouden op de Woldberg nabij het Theehuis. Na de vierde bosloop wordt er een klassement opgemaakt en worden de prijzen uitgereikt. Van de vier wedstrijden moet je aan drie hebben meegedaan om in het klassement te worden opgenomen.
 
Dus kom en doe mee!

De volgende boslopen zijn op de zaterdagen 17 december, 18 februari en 10 maart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten