zondag 26 februari 2012

Van de voorzitter



Hendrik-Jan Doevendans
Leden,
Een verkleumde voorzitter zit momenteel op zijn zolderkamer een eventuele Elfstedentocht af te wachten die er waarschijnlijk net niet komt . Ik laat dit stukje ongewijzigd, tegen de tijd dat het clubblad uitkomt, kunnen jullie mijn voorspelling op waarde schatten. Buiten vriest het een graad of 8, binnen snort het elektrische kacheltje dat het maar nauwelijks warm kan houden. Brrrrr…. afgelopen tijd ben ik velen van jullie op het ijs tegengekomen. En gelijk heb je! Het is machtig mooi weer en onze omgeving is tenslotte Neerlands schaatshemel. En dat van een Fries… Genieten geblazen. Balen alleen dat ik geen vrije dagen op kan nemen (druk druk druk). Nu ja, dan in de avonduurtjes maar een beetje op de ijsbaan behelpen en in de weekeinden wat langere streken zetten.

Start ’78 is het jaar goed begonnen. We vielen bij het sportgala van de gemeente Steenwijkerland behoorlijk in de prijzen! Jan Scheenstra sportman van het jaar, Wolter Schapelhouman in de prijzen en Marije Roerink talent van het jaar. Allen van harte gefeliciteerd namens een trotse voorzitter!
 
Ook hebben we een nieuwe penningmeester. Zijn naam is Berry Pees en we zijn er ontzettend blij mee.

Het jaar 2011 is weer afgelopen, we hebben het nieuwe jaar op de nieuwjaarsreceptie weer ingeleid. Teruggeblikt, vooruitgezien, en een gezellige ochtend gehad. De coopertest werd gewonnen door Ad Roodhuijzen, en bij de jeugd door Jarno Kuiper. Overigens met dank aan Freddie die een baanveger heeft geregeld. Iemand nog een goed idee voor sponsoring van dat ding?

Op vrijdagavond 10 februari is er in de kantine een vrijwilligersavond gehouden. De opkomst was goed, het was een leuke avond. Alle vrijwilligers van harte dank voor jullie inspanningen. Zonder jullie kan een club niet draaien.

De starter gaat voortaan via de website verschijnen. Leden die de starter op papier willen hebben, kunnen zich aanmelden bij de redactie. Je krijgt dan een exemplaar thuisbezorgd.

Op donderdag 22 maart zal er in het clubhuis een algemene ledenvergadering worden gehouden. De aankondiging en vergaderstukken daarvan zullen dit jaar via de website verspreid worden en niet via het clubblad.
 
Nou, dat was wel weer genoeg. Volgende keer meer,



Veel sportplezier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten