zondag 26 februari 2012

Solana Atletiek Indoor te Dronten



Marchel Tissingh
 

28 december 2011

Tijdens de kerstvakantie hield AV Flevodelta voor de 3e keer de Solana Atletiek Indoor. Ook dit jaar waren we weer met een aantal atleten aanwezig.
Bij de jongens pupillen C kwamen Job en Sem Klein Velderman in actie. Je hebt het wel vaker dat tweelingen dingen hetzelfde doen. Bij de 30m sprint lopen Job en Sem exact dezelfde tijd en daarmee direct een clubrecord (hartstikke goed jongens) van 6.85. Uiteindelijk was Job de betere bij de meerkamp en eindigde hij een op een 9de plaats en Sem op de 12de plaats. Thijs Klein Velderman en Jarno Kuiper kwamen uit bij de jongens A1. Jarno eindigde op een 6de plaats en Thijs eindigde op een 25ste plaats. Dit was een grote groep en de jongens hebben het netjes gedaan.
Kristian Mos was van Start ‘78 de enige deelnemer bij de junioren D2. Hij liep op de 30m sprint een clubrecord met een tijd van 4.95. Hij eindigde in de meerkamp uiteindelijk op een 5de plaats. Meer jongens hebben er van ons niet meegedaan. Daarom gaan we nu over naar de meisjes. Als jongste meisje kwam Lieke Berger uit bij de pupillen A1. Zij eindigde op een mooie 15de plaats. Eén jaar ouder is Anne Karlijn Mos. Zij was de enige met een podiumplaats en wat voor één: DE HOOGSTE TREDE. Ze moest wel even gezocht worden. Het leek wel of ze geen zin had om de prijs in ontvangst te nemen omdat ze naar voetballen stond te kijken. Hoe durft ze! In de einduitslag had ze maar liefst 85 punten meer dan de nummer 2. Proficiat Anne Karlijn.

Bij de meisjes junior D hadden we 3 deelnemers: Thirza Kuiper, Demi Berger en Rosalie Tissingh. Zij moesten als meisje D1 samen met meisjes D2 een meerkamp voltooien. Ik geef het je te doen. Maar zij hebben zich kranig gedragen. Rosalie eindigde op een 9de plaats (2de meisje D1). Demi op een 17de en Thirza op de 29ste. Ja, voor Thirza is het loopnummer 970 meter gewoon te kort.
Het voordeel van deze wedstrijd is dat de kinderen weer een dag van de kerstvakantie onder de pannen zijn. Nadeel van deze wedstrijd is dat ik er een dag voor moet vrij nemen, maar dat heb ik er wel voor over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten