zondag 26 februari 2012

Beste lezers,
Zo we zitten alweer in 2012. De feestdagen zijn weer ruimschoots achter de rug. Het kerstbrood en de oliebollen hebben we allang weer verbrand tijdens het atletiek beoefenen. Rond oud en nieuw was het zacht weer maar koning winter gaf ons toch nog een dikke week ijspret. En dan zie je dat de leden van Start ’78 ook echte schaatsliefhebbers zijn. Ik durf te wedden dat wanneer je net als mij op het natuurijs bent geweest, ook andere atleten op de schaats bent tegengekomen. Wij mogen ons wel rijk prijzen want qua schaatsen wonen we natuurlijk in een walhalla. Ik heb ervan genoten.
De coopertesten die deze winter zijn georganiseerd, hebben met een constant weertype te kampen. En dat is harde wind en soms wat regen. Zo uit mijn hoofd komt er nog 1 coopertest. Het zou mooi zijn als de windkracht dan nihil is, dan kan iedereen de coopertest afsluiten met een superafstand! 
De laatste boslopen worden rond deze tijd gelopen en dit kan betekenen dat sommige crossers nog flink aan de bak moeten om een medaille binnen te halen. De indoorgala in Tuk staat ook voor de deur. Lekker binnen technische nummers beoefenen. Nog een maand verder, kun je als atleet alweer de eerste prestaties neerzetten tijdens de openingswedstrijd op de baan in Steenwijk. 
Het jaar 2012, is voor de redactie een bijzonder jaar, want vanaf nu wordt de Starter alleen gedrukt voor de lezers die hebben aangegeven dat zij een gedrukt exemplaar willen ontvangen. Alle andere leden en andere belangstellenden kunnen de Starter lezen op de website van Start’78. Als redactie willen we een e-mailbericht gaan sturen naar allen leden van Start’78 op het moment dat de nieuwe Starter op de website wordt geplaatst. Wanneer je in 2011 niet hebt aangegeven dat je de gedrukte Starter wilt ontvangen maar nu toch het gedrukte exemplaar mist, kun je dit doorgeven aan Folkert Sterkenburgh, e-mail xxxxx . Voor onze bezorgers verandert er ook het een en ander doordat het aantal Starters dat bezorgt dient te worden, is vermindert. Een nieuwe indeling van wijken is iets waar we naar kijken 
In deze Starter is er veel aandacht voor de jeugd, want zij zijn zeer actief geweest de afgelopen tijd. En onze schrijvers gaan met de tijd mee want we hebben nu zelfs een artikel in Twitter stijl. Maar natuurlijk kunnen we ook weer de verhalen lezen van de hardlopende naaldhakken en de hardloper die waarschijnlijk houdt van gerstenat en vette friet. Ten slotte kun je zoals gewoonlijk de uitslagen van onze atleten achterin de Starter vinden.

Wij wensen iedereen veel leesplezier toe.


Kopij inleveren voor 26 maart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten