zondag 12 december 2010

Redactioneel

Door Sietske Sterkenburgh

lezers,
We zitten alweer midden in de winter en de kortste dag zit er alweer aan te komen. Overal zie je de gezellige kerstverlichting en verheugen velen zich op de Kerstdagen en oud en nieuw. Voor de jeugd betekent het, dat ze nu heerlijk 2 weken vakantie hebben. Maar dit betekent niet dat er niets meer door de Start atleten wordt gedaan. Er zijn nog verschillende crossen te lopen voor jong en oud.
En op 30 december organiseert Start ’78 de 30 van de 30ste met daarna een Grieks buffet in de kantine. En op 2 januari 2011 kan iedereen die de oliebollen eruit wil lopen, meedoen aan de coopertest op de baan. Waarbij daarna de nieuwjaarsreceptie van Start ’78 wordt gehouden. Ja, zelfs rond de feestdagen is er van alles te doen.

De afgelopen weken zijn we alweer geconfronteerd met echt winters weer. Ja, de winter is dit jaar wel heel snel ingevallen. Dit betekent dat hardlopen buiten soms een hachelijke onderneming kan zijn. Als het echt heel glad is, kun je soms beter overwegen een training over te slaan of een ander soort training te kiezen. Maar hierin zal je trainer je ook absoluut goed adviseren.

In deze Starter kun je weer onze vaste rubrieken vinden, zoals het estafettestokje, Starterspret, Woensdagavondpret, wedstrijduitslagen en de definitieve uitslag van de lange afstandscompetitie. En achterin de Starter kun je de wedstrijdagenda vinden. De verjaardagskalender is na een grondige controle ook weer toegevoegd in de Starter.

Zoals gebruikelijk kun je deze Starter ook lezen in PDF formaat via de website van Start ‘78. We hebben nu deze Starter ook op de site staan, maar dan in een blog. We denken dat dit een betere manier is dan een PDF-bestand. Maar dat zullen we in de komende proefperiode gaan bekijken.

In november hebben een aantal Start ’78 leden de New York marathon gelopen. Hierover heeft hardloper Wim van Oosten een verslag geschreven. Daarnaast heeft Arnoud Busscher (hondentrainer) een artikel geschreven waarin nuttige tips staan over hoe “wij” hardlopers het beste kunnen reageren op honden tijdens onze sportbeoefening.

Wij wens iedereen fijne feestdagen en veel leesplezier toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten