zondag 12 december 2010

Oproep voor boslopers

Door Wim van Oosten

Vandaag 20 november werd de 1e boscross georganiseerd, waarbij Jan Bos en Wim van Oosten assistentie verleenden aan Jan de Lange om het parcours uit te zetten. Het was voor beiden de eerste keer dat we dit deden en ik moet zeggen met veel plezier. Je merkt dat de atleten het waarderen als er een goed parcours is afgezet. De organisatie in totaliteit was trouwens prima verzorgd. De start en finish waren weer bij het T-Huis. De deelname van jeugd en volwassenen was redelijk. Wat echter opviel was dat zowel bij de vrouwen als de mannen de deelname van Startleden bijzonder laag was.

Het is bekend dat er op zaterdagmorgen door enkele groepen bij de Woldberg getraind wordt, maar we zien deze mensen niet bij de boscross. Er doen meer niet-leden mee dan leden en dat is een gemiste kans. Vandaar deze oproep aan de recreatieve lopers, overleg eens met elkaar en met jullie trainer of het niet leuk is om mee te lopen met de boscross. Het is een prachtig parcours met rondes van 1,4 km. De vrouwen lopen 3 rondjes, de mannen 3 of 5, en de start is om 11.50u. Als je even voor 11:00 uur aanwezig bent voor de inschrijving dan kun je de start van de pupillen zien en daarna eventueel gezamenlijk inlopen en het parcours verkennen.

Voor de kosten hoef je het niet te laten, het inschrijfgeld is 2 euro en na afloop is er koffie en soep in het T-huis voor redelijke prijzen. Meer deelname is niet alleen leuk voor de atleten maar ook voor de organisatie.

Tot ziens op 18 december of in 2011 op 22 januari of 26 februari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten