dinsdag 8 februari 2011

Uitnodiging Mont Ventoux

Geachte Starters,
Namens Egbert Vink, Arnold Broek en uiteraard mijzelf stuur ik jullie deze uitnodiging.

Omdat we allemaal doelen/ uitdagingen in het leven nodig hebben om scherp te blijven, willen wij graag ons nieuwe doel voor 2011 bij jullie onder de aandacht brengen. En wellicht zijn jullie net zo enthousiast als wij en lopen jullie gezellig mee!

Op 3 september 2011 gaan wij samen met veel andere deelnemers de Mont Ventoux beklimmen. Het streven is dat er op 3 september 500 personen deze strijd aangaan.

Ten eerste is het doel van alle deelnemers bovenop de berg komen, maar het belangrijkste doel is natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker (in 2010 was de opbrengst ruim € 300.000,- en voor dit jaar wil de stichting de   € 500.000,- grens gaan overschrijden).
Een deel hiervan wordt beschikbaar gesteld aan het KWF en een deel wordt ter ondersteuning van lokale initiatieven aangewend.

Uiteraard is de stichting Mont Ventoux op zoek naar sponsoren maar bovenal zouden zij het erg op prijs stellen als er in het 5e jaar meer dan 500 deelnemers mee naar boven kunnen gaan.
Kijk voor meer informatie over deelname en sponsormogelijkheden op: www.goformontventoux.nl

Daarnaast willen wij jullie uitnodigen om je op te geven (via de website van de stichting) voor de loopclinic op 19 maart. Hiermee hopen we jullie toch warm te kunnen draaien voor jullie nieuwe uitdaging.

Met vriendelijke sportgroet,

Egbert Vink, Arnold Broek en Ruud Schepers

PS Indien de uitdaging net wat te gek is (22 km de berg op kan wat te gek zijn) bestaat er ook alleen de mogelijkheid om Egbert, Arnold of mij te sponsoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten