zondag 6 februari 2011

Rode wijn en Naaldhakken

door Ivonne, Nynke en Margreet


Op de maandagavond trainen wij altijd op de baan en het in- en uitlopen gebeurt buitenom. Zoals iedereen weet zijn ze bezig om er een mooi sportcomplex/park van te maken, en er ligt dus veel prut richting baan. (want werken gaat nu eenmaal gepaard met rotzooi, voordat het mooi wordt). Zo stond na een flinke regenbui het zandpad onder water en gingen wij maar tig rondjes op de baan inlopen, loopscholing, DE oefening en uitlopen op de baan. We hopen dat het sportcomplex gauw klaar is, want we hebben wel genoeg rode baan gezien. 
Nu is het oppassen want hier en daar kun je zo een gat in rijden.

Inmiddels zijn er alweer drie boscrossen achter de rug … de een voelde zwaarder aan dan de ander, de ene keer was het ploeteren en de andere keer kon je er een beetje redelijk overheen crossen. Ondanks dit allemaal blijft het toch een leuke bezigheid.
De Hunebedloop hebben we ook weer gehad, dit is toch wel een hele leuke maar ook best een zware loop. Met mijn haas voorop had ik nog even tijd om paaltje over zijn kop te strijken … Er was veel deelname, een naaldhak heeft hier toch de 3e plaats weten te behalen in haar categorie. Weer een leuk begin voor 2011.
De volgende cross is de NK Spar in Nijverdal, eens zien hoe die gaat.

De laatste tijd lopen de duurloopjes ook weer aardig. Ook komt de animo weer terug. Door het koude weer en allerlei andere bezigheden zakte dit even in. Maar we gaan weer de goede kant op.
De trainingen worden weer scherper gesteld door Jebbe.  Af en toe lopen wij het “snot voor de ogen”. Ook zien wij af en toe best tegen de training op, omdat wij zo vaak de baan rond moeten, maar na afloop zijn wij altijd weer tevreden en trots op ons zelf, want dat hebben wij maar weer gedaan. In de kantine kun je ook wezen, lekker even kletsen over koetjes en kalfjes onder het genot van een borrel, een frisje en of chips (over de datum) met mayo.

Weten jullie al dat Freddie een cursus volgt voor trainer??? Momenteel klaagt hij alleen nog maar over de “sloop”scholing. Ook leert hij tellen, hij kan al tot 3 tellen! Is het niet geweldig.
Nu hebben wij toch wel een nare ervaring, toen wij buitenom gingen raakte hij al mensen kwijt ... hopelijk zal hem dit op de baan niet gebeuren. We hebben namelijk gehoord dat hij zelfs verdwaalt op het toilet. Ook struikelde hij laatst over een muggenbult!

Klaas wilde laatst zichzelf drogen, hij hing zich niet op aan wasknijpers, maar gewoon aan het oog! Dit was natuurlijk een ongelukje, tot een flinke snee op zijn ooglid is het gelukkig verder goed afgelopen.
Simone, Egbert en Gerjan nog gezien in de krant??? Plaatjes waren het, maar ook wel even wennen aan de nieuwe look. 

Het is een tijdje geleden, maar vergeten doen wij het niet …. Jana verwent ons maar, gelukkig dat ze van bakken houdt … de koek is voortreffelijk! Bedankt Jana, en zeg maar wanneer je meel en de overige ingrediĆ«nten aangeleverd wil zien. We lusten er wel koek van ;o))

Een tijdje geleden was ook de 30 vd 30ste, wederom hebben wij meegedaan en goed genoten van de mooie route. Het was weer uitstekend georganiseerd, daarvoor onze dank!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten